Rólunk

Az Első Magyar CSR Egyesületet 2010-ben alapítottuk.  Magyarországon az első olyan szervezet, mely koncentráltan, szakmai szempontból kezdett el foglalkozni a C(s)R-rel, a vállalati felelősség és fenntarthatóság témakörrel. Menedzsmentrendszerként megközelítve a CSR-t. A lokalitás ( a helyi közösségek) és a legmodernebb nemzetközi ismeretek és tapasztalatok összehangolásával kívánjuk ezt elérni. Többek között ezért indult el 2010-ben az EMVFE Roadshow keretében a CSR Délutánok sorozata.

EMVFE Roadshow (CSR Délután Nyíregyházán)
EMVFE Roadshow (CSR Délután Nyíregyházán)

Fő célja, hogy szakmai és érdekvédelmi támogatást nyújtson a vállalati felelősségvállalásban (CSR) érdekeltek számára. Elsősorban a gazdasági szféra és a hozzákapcsolódó más érinttettek (kormányzat, közintézmények, önkormányzatok, civilek) részére.

Hazai szinten – elismert nemzetközi szakemberekkel együttműködve- vezető szervezetként hozzájáruljon a felelős üzleti megoldásokért. Valamint a téma érdekvédelmi szervezeteként is eljárjon. Nem a CSR szakmai piac szereplőinek a funkcióját átvéve! Hisz nemzetközi szinten is az a jellemző, hogy az üzleti szervezetek a párbeszéd kialakításában részt vesznek, de nem a szakmai piac feladatkörét veszik át.

Az EMVFE CSR Akadémia az EMVFE oktatás-képzési része. Az Akadémia egy hosszabb, egymásra épülő csr képzési programot állított össze elsősorban a gazdasági döntéshozók számára.

EMVFE rendezvények, a személyes kapcsolattartás helyszínei:

a.) Face to face CSR Üzleti Reggelik

b.) Országos EMVFE Roadshow 2010-től (CSR Délutánok)

Az EMVFE kiemelt programjai közé tartozik a Junior, mert nem mindegy, hogy a jövő generációja, illetve az utánunk következők milyen értékrendet vallanak!

P.s.
Ha még többet szeretnél megtudni az EMVFE-ről, 
akkor kattints ide!