Az EMVFE CSR Junior Díjról

Légy Te is a CSR Junior Nagykövete!

Az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) is a mellett tette le a voksát, hogy a fenntartható fejlődésnek fontos fogalma a generációk közötti méltányosság, ami az állampolgári jólét felismeréséből és népszerűsítéséből állUgyanakkor a generációk közötti méltányosság szoros összefüggésben áll a jövendő generációk természeti és ember által termelt erőforrásokhoz való jogainak védelmével.
Azaz a jelenleg élő, dolgozó generáció gondoljon az utána következő generáció(k) jólétének a biztosítására! Ez kellő figyelmet kapott, viszont az is lényeges, hogy az utánunk következő generáció(k) átvegyék ezt a fenti értékrendet.
S ők is – a folyamatosság jegyében átadják ezt az értékrendet az utánuk következőknek.
A társadalmi jólét, a természeti környezet tiszteletben tartásával együtt.
Az Első Magyar CSR Egyesület (EMVFE) kiemelten fontosnak tartja a fiatalabb (x, y …) generációk szemléletformálását, hisz nem mindegy, hogy az utánunk következő felnövekvő generáció milyen értékrenddel rendelkezik, s hogyan látják ők maguk a mikrokörnyezetüket, a körülöttük lévő világot. Hogyan tudnak gondolkodni, önállóan véleményt alkotni. Mi biztosítja a fenntarthatóságot/folyamatosságot?

  • Hogyan látja a fiatalabb generáció a felelősséget és a fenntarthatóságot saját környezetében?
  • Milyen megoldásokat javasol ez a generáció?
  • Milyen értékek a fontosak a számukra?
  • Milyen példákat látnak saját generációjukon belül?
  • És hogyan tudjuk mi támogatni Őket?

Erre várunk választ az EMVFE Junior CSR Díj pályázataiban. Idén 2018. május 30-ig pályázhatsz!

Az EMVFE CSR Junior Díj célja, hogy felismerje és értékelje azokat a kiemelkedő fiatalokat, akik személyesen is gyakorolják és követik a CSR alapelveit. 

Ne maradj le! Légy Te is a CSR Junior Nagykövete!

Pályázz!

P.s.:
Korábban már foglalkoztunk ezzel a témával – 2016 első FF CSR Üzleti Reggel: Elveszett generációhttp://www.csrhungary.eu/rendezvenyek/elveszett-generacio-meltanyossag-generaciok-kozott-es-belul/  -, most a CSR Junior Pályázatunk révén az utánunk következő generációk gondolkodásmódját, véleményét, igényeit ismerjük meg!